Információk

Orvosi igazolások

Orvosi igazolást minden indulótól kérünk, ez alól kivételek akik 2022-ben töltöttek fel igazolást és elindultak a túrán.

Ezen felül elfogadunk minden olyan igazolást, amelyből kiderül, hogy az orvos tudja mire adta ki, hogy az indulni szándékozónak nincs olyan problémája, amely gondot okozhatna. (Nincs érrendszeri, szív, idegi, stb. betegsége, epilepsziája, ami kockázatot jelentene.) Előzőek alapján elfogadunk minden olyan szöveget, amely ezt tartalmazza, vagy erre utal, így az alkalmas, terhelhető, a túrán indulhat, indulása egészségileg nem ellenjavallt, és – bár nem igazán szeretjük – a versenyezhet meghatározást is.
A rendszeresen sportolók sportorvosi igazolását is elfogadjuk.
Az igazolásokat a regisztrációs rendszerbe kell feltölteni, olvasható minőségben (szkennelve, lefényképezve).
Feltöltési határidő: a rajtcsomag Tengerszem Sportboltban vagy a multiNavigátor Terepfutók boltjában történő átvétel esetén április 28-ig, a Veres Péter Gimnáziumban történő átvétel esetén május 12-ig.

Rajtcsomag átvétele

Az RFID kártyás ellenőrző lap és az itinert tartalmazó programfüzet átvételére az alábbi helyszíneken van lehetőség.
A) Veres Péter Gimnázium (a rajtban)
1039 Budapest, Csobánka tér 7.
A rajt előtti átvételt elsősorban a vidéki és külföldi résztvevőknek ajánljuk.
Működik: május 20-án 6.30 – 8.00 között.
B ) Tengerszem Sportbolt
1074 Budapest, Dohány utca 29.
Kontingens: max. 200 fő
Működik: május 4-13 között, nyitvatartási időben.
H-P: 10.00-19.00, szombat: 10.00-14.00
C) multiNavigátor Terepfutók boltja
1101 Budapest, Kőbányai út 41/c.
Kontingens: max. 200 fő
Működik: május 4-13 között, nyitvatartási időben.
H-P: 9.00-18.00, szombat: 10.00-13.00

Kísérő gépkocsik regisztrációja

A kísérő gépkocsit igénybevevő résztvevők azt a forgalmi rendszám, típus és szín megjelöléssel a rajtot megelőző napon 18.00-ig a kte.levelek@gmail.com –on (kísérő gk. tárgy megjelölésével), a rajtszám(ok) feltüntetésével azt regisztrálni kötelesek. Ezt elmulasztókat, valamint az erdészeti utakra behajtó gépkocsikhoz tartozó túrázókat a helyszínen, vagy utólagosan kizárjuk. Az erdészeti sorompók a rendezvény biztonsága érdekében nyitottak, de az utakat csak az engedélyekben meghatározott rendszámú rendezői járművek vehetik igénybe.

Talált tárgyak

A talált tárgyakat a rendezőség a pontok zárása után megpróbálja a célba eljuttatni. Amennyiben ez nem sikerül, vagy a tulajdonos nem jelentkezik a tárgyért, azt egyesületünk szertárában őrizzük a következő Kinizsi Százasig. A talált tárgyakról év közben levélben, valamint a kte.levelek@gmail.com címen lehet érdeklődni.
Ha egy talált ruhadarabért nem jelentkezik senki, akkor azt a Bányahegyi ponton a túrát feladó és ott alvó résztvevők számára rendelkezésre bocsájtjuk.

Kutyás indulás tilalma

Tekintettel arra, hogy a kutyákkal kapcsolatos állatvédelmi és természetvédelmi elvárásoknak nem tudunk eleget tenni, továbbá gazdáik részéről a vonatkozó jogszabályok betartását nem tudjuk garantálni, teljesítménytúráinkon 2006 évtől a kutyával történő indulást nem engedélyezzük.